"Indiferent ce se întâmplă, o călătorie îţi oferă întotdeauna o poveste de spus."

Instrument Interactiv de Predare a Problematicii Holocaustului.

 În perioada 22-26 August va avea loc la Muzeul de Istorie a Evreilor din Polonia – Polin – Varșovia conferința finală și lansarea oficială a platformei digitale Eternal Echoes în cadrul proiectului Erasmus Plus co-finanțat de către Uniunea Europeană : Project no: 2016-1-SE01-KA201-022144,

     Peste 150 de profesori și cercetători din cele 6 țări partenere se vor întâlni în cadrul workshop-urilor ținute de specialiști în domeniul istoriei Holocaustului. Profesori vor avea posibilitatea să-și creeze o rețea internațională de cooperare în acest domeniu vast și de asemenea să folosească instrumentul interactiv de predare și învățare a problematicii Holocaustului.

Joi, 22 august va fi lansată oficial platforma digitală la care și-au adus contribuția specialiști din cele 6 țări partenere, iar traducerea site-ului în toate limbile partenerilor va facilita accesul mai ușor a profesorilor la informația și conținutul platformei.

România va fi reprezentată de 11 profesori și 2  cercetători de la Muzeul Memorial al Holocaustului din Transilvania de Nord.

Mai mult…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVA

5 iulie 2019